ICHI-2-GO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 465 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij ICHI-2-GO. Meer weten? Ontdek meer

15 aug 2022 om 20:34 Top
8 jul 2022 om 21:26 Het eten is heerlijk, maar wel kneiter duur voor het beetje wat je krijgt. Dus ik moet wel een paar keer nadenken of ik snel weer een keer bestel.
2 jun 2022 om 6:39 Top
2 mei 2022 om 9:13 Wat een geweldige sushi’s! Zowel qua smaak als visueel een sensatie!
30 apr 2022 om 2:16 Top! Heerlijk sushi zoals altijd en netjes bezorgd. Geen opmerkingen! Echt een aanrader!!!
19 apr 2022 om 23:23 Heerlijk!
28 mrt 2022 om 20:20 The food is always good except for too much sauce (just my personal taste) the delivery mess up everything and the wasabi sticked up to all the sushi is not the first time this happen unfortunately but fish and meat are so good and fresh
21 mrt 2022 om 23:33 Erg duur en niet heel lekker. Jammer. Bezorging was prima.
6 mrt 2022 om 10:35 Just great
26 feb 2022 om 22:09 Het eten was lekker, maar niet noemenswaardig en veel te kleine porties, zeker in verhouding met de prijs. Niet voor herhaling vatbaar.
16 feb 2022 om 20:32 Hebben heerlijk gegeten, bezorging prima binnen het uur en eten was nog warm genoeg. 4 ipv 5 sterren omdat we het toch echt wat aan de dure kant vinden.
12 feb 2022 om 21:55 Goede kwaliteit, smakelijke sushi en goede vriendelijke bezorging.